A számla végösszegéhez 4000 forintnyi plusz tétel került, és a dolgozók válasza erre igazán meglepő volt.


Szemernyi kétség nélkül a vendég szemébe nézve közölték vele a valóságot.

Egy étterem sikerének kulcsa számos tényező együttes hatásában rejlik, különösen abban az esetben, ha célja a visszatérő, elégedett vendégkör kialakítása. Az alapanyagok frissessége, az ételek ízletes elkészítése és a professzionális kiszolgálás mellett elengedhetetlen egy szép, igényes és tiszta környezet biztosítása. Ám van egy még fontosabb elem, amely gyakran háttérbe szorul: a költségek átláthatósága. A vendégek elvárják, hogy az étlapon szereplő árak tükrözzék a végösszeget, és bármilyen rejtett költség meglepetése akár egy étterem hírnevét is romba döntheti. A transzparens árképzés tehát nemcsak etikai kérdés, hanem a hosszú távú siker egyik alapköve is.

Related posts