Tizenöt év működés után végleg bezárta kapuit a budapesti Szegedi Halászcsárda.
A Belgrád rakparton található étterem 15 év után kényszerült lehúzni a rolót.
Tizenöt évet követően végleg lehúzta a rolót a budapesti Belgrád rakparton elhelyezkedő Szegedi Halászcsárda.
Az étterem Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében arról tájékoztatják a vendégeket, hogy sajnos be kell zárniuk, mivel a bérleti szerződésük meghosszabbítására kényszerültek.
A szegedi Frank Sándor étterem december 26-án zárta be utoljára a kapuit. A bejegyzésben kiemelik, hogy míg a fővárosi helyszínek bezártak, a vendégek továbbra is szívesen látottak a szegedi étteremben, valamint a Fehér-tó partján és Győrben található éttermekben.
A Szegeder emlékeztetett arra, hogy Frank Sándor korábban a szegedi halfesztivál szervezőjeként volt ismert, ám rendezvénye idén főként anyagi okok miatt elmaradt. A 2025-ös eseményt viszont már újra Frank szervezi, májusban derült ki, hogy már tárgyal is egy titkos befektetővel, és "azon van, hogy jövőre még nagyobb lendülettel folytatódjon" a fesztivál.